• page_head_bg

Produk

High tensile kakuatan drywall kertas joint tape pikeun gypsum board joint

Katerangan pondok:

Drywall paper joint tape dijieunna tina kertas kakuatan tensile tinggi.Ieu loba dipaké dina sagala rupa kasempetan konstruksi, pikeun sambungan papan gipsum atawa témbok sudut sendi.

● bahan utama:bubur kertas + serat non-anyaman

● beurat biasa:145 g/m2

● Ukuran biasa:5 cm x 75m;5 cm x 150 m


Rincian produk

Tag produk

Ciri

● kakuatan tensile High

● Tearing, distorsi jeung wrinkling tahan;

● beurat hampang, aplikasi gampang jeung crease puseur positif

Dua Jenis liang pangeboran

paper-joint-tape-(1)

liang laser

paper-joint-tape-(2)

liang mékanis

Prosés Produksi

paper-joint-tape-(3)

Data Biasa

Barang Unit Indéks Niley
Beurat g/㎡ 145+/-5
Kandel um 225±10
Kakuatan regangan lognitudinal KN/m 9.5
horisontal KN/m 5
Kakuatan tensile dina kaayaan baseuh lognitudinal KN/m 2.5
horisontal KN/m 1.2
Nyerep cai g/㎡ 35
Uap % <=6.0

Bungkusan & Pangiriman

Lebar Panjangna Beurat Wewengkon (g/m2) Gulungan / kotak Ukuran Kotak NW/kotak(kg) GW / kotak(kg)
50 mm 23m 145±5 45 Ukuran 35 x 35 x 27 cm 8.5 9
50 mm 75m 145±5 20 Ukuran 33 x 33 x 27 cm 11.5 12
50m 150m 145±5 10 Ukuran 42 x 22 x 27 cm 11 11.5
paper-joint-tape-(6)
paper-joint-tape-(7)

  • saméméhna:
  • Teras: