• page_head_bg

Produk

Self-napel lambar aluminium témbok perbaikan patch pikeun ngalereskeun témbok retakan permanén

Katerangan pondok:

Tembok perbaikan patch diwangun ku lambar aluminium perforated, serat kaca timer napel bolong & kertas anti napel.Alatan kakuatan tensile tinggi serat kaca jeung lambar aluminium padet, éta bisa permanén sarta gampang ngalereskeun retakan témbok.


Rincian produk

Tag produk

Pasipatan

● kakuatan tensile High na dewan padet pikeun nyegah dampak

● Anti korosi jeung karat-buktina

● aplikasi merenah

● permukaan lemes sanggeus repairing sakumaha aslina

Bahan

Self-napel glassfiber bolong + lambar aluminium + kertas release

wall repair patch (4)
wall repair patch (5)

Ukuran Biasa

2"x2", 4"x4", 6"x6", 8"x8", 10"x10"

size

Bungkusan & Pangiriman

packing-3

Paket biasa:
1 pc per kardus leungeun baju, 100 pcs atanapi 200 pcs per kotak, ku karton luar jeung Usuk

packing-4

pakét basajan
1 pc per kantong poli, 400 - 800 pcs per kotak, kotak dina palet

packing-2

Pakét campur
Sababaraha PCS (atanapi masing-masing ukuran patch anu béda) dicampurkeun dina hiji leungeun baju kardus teras ku kotak

packing-1

Dipak sareng Karton sareng Palet

Data Muatan Biasa Pikeun Rujukan Anjeun

Ukuran Pcs / kotak GW per kotak
(kg)
NW per kotak
(kg)
Ukuran Karton
(cm)
2''x2'' 200 3.2 2.9 26 15 19.5
4''x4'' 100 3.7 3.3 20.5 19 19.5
6"x6" 100 6.5 6.0 25.5 24 19.5
8"x8" 100 10.2 9.6 30.5 29 19.5

Léngkah Pangwangunan

1.Sanding sabudeureun liang sangkan eta malah;

2.Remove kertas release;

3.Cover patch dina liang terus pencét éta pageuh;

4.Paste sakabéh patch sarta wewengkon sabudeureun na kalawan putty sarta ngantep éta garing;

5.Keusik wewengkon repairing sangkan eta mulus.

wall-repair-patch-6

FAQ

1.Can anjeun nyieun leungeun baju karton ngaropéa?
Muhun kantenan.MOQ pikeun leungeun baju ngaropéa nyaéta 5000 PCS pikeun tiap ukuran kalayan biaya design bébas;biaya desain tambahan kudu dibayar lamun kuantitas pesenan kirang ti 5000 pcs pikeun leungeun baju ngaropéa.

2.What's Anjeun MOQ pikeun ukuran biasa na leungeun baju?
Taya sarat MOQ.

3.Can anjeun nyadiakeun sampel gratis?
Leres, tapi angkutan barang ditanggung pelanggan.


  • saméméhna:
  • Teras: