• page_head_bg

Produk

Palapis témbok tékstil kaca tahan panas bodas pikeun hiasan interior

Katerangan pondok:

Wallcovering tékstil kaca "Sinpro" dianyam ku benang fiberglass sareng dilapis ku lem pati anu ramah lingkungan.Saatos nerapkeun cet dina témbok, éta ngagabungkeun versatility tina cet jeung kakuatan tensile tinggi jeung kauntungan tina anyaman kaca tékstil, akting salaku tulangan tina substrat témbok.Idéal pikeun konstruksi anyar, "Sinpro" wallcovering méré témbok Anjeun katingal textured éstétis kalawan handap mangpaat fungsi endah:

● Non-toksik, breathable

● pencegahan retakan, reinforces sendi na retakan

● tahan lembab,

● seuneu-retardant.

● Eco-friendly, kasehatan ku nyerep formaldehida ngabahayakeun;

● pangropéa gampang.Ngan repaint eta tinimbang ngaganti wallcovering;siklus hirup panjang


Rincian produk

Tag produk

"Sinpro" kaca tékstil wallcovering ensures finish sampurna pikeun témbok Anjeun

Fiberglass-Wallcovering-8
Fiberglass-Wallcovering-7

Pola Biasa

Séri polos

Runtuyan tradisional & ékonomi kalayan pola basajan

Fiberglass-Wallcovering-11
Fiberglass-Wallcovering-12
Fiberglass-Wallcovering-13

Pola Biasa

Twill Series

Rupa-rupa pola pikeun anjeun pilih

Fiberglass-Wallcovering-14
Fiberglass-Wallcovering-15

Pola Biasa

Jacquard Series

Desain kompléks, rasa méwah

Fiberglass-Wallcovering-16

Pola Biasa

Pra-dicét Series

Ngahemat waktos sareng tenaga kerja kusabab éta nganggo hiji lapisan cet nalika diproduksi

Sadaya pola tiasa didamel sateuacan dicét.

Fiberglass-Wallcovering-17

Pola Biasa

Tissu renovasi
lolobana dipaké salaku substrat hiasan témbok, nyadiakeun permukaan lemes keur wallcovering anyar.

Fiberglass-Wallcovering-18

Pola Biasa

Méwah Foamed Series

Produk anu diolah jero dumasar kana panutup témbok biasa di luhur.

3D alus teuing & rasa elegan.

Seueur deui desain anu sayogi salaku pamundut.

Fiberglass-Wallcovering-21
Fiberglass-Wallcovering-22
Fiberglass-Wallcovering-24
Fiberglass-Wallcovering-23
Fiberglass-Wallcovering-25

Léngkah Pangwangunan

Alat standar sareng persiapan saderhana permukaan témbok sadayana diperyogikeun

1.Control beungeut témbok jeung nyieun lemes;

2.Measure jangkungna témbok;unroll lawon sarta motong kana panjangna jangkungna témbok, tambah 10 cm deui;

3.Apply vinyl lem ka témbok merata;

4.Apply lawon kana témbok jeung pencét éta pageuh;

5.Cut kaluar kaleuwihan wallcovering;

6.Paint lawon kalawan roller sanggeus lem geus garing;nerapkeun cet 2nd sanggeus cet 1 geus garing.

glass textile wallcovering

Bungkusan Biasa

Lebar 1m, panjangna 25m atanapi 50m

Unggal roll ngaleutikan pakét jeung leungeun baju karton di roll duanana tungtung;10-50 gulungan per karton, 1 atawa 2 cartons dipak dina pallets

Fiberglass-Wallcovering-5
Fiberglass-Wallcovering-4
Fiberglass-Wallcovering-3

  • saméméhna:
  • Teras: