• page_head_bg

Produk

Pita sudut logam fléksibel pikeun nyegah sudut témbok tina dampak

Katerangan pondok:

Pita sudut logam didamel tina pita gabungan kertas kakuatan tegangan tinggi salaku bahan panyangga, diperkuat ku dua jalur logam anti karat paralel.Éta dianggo pikeun ngajagi sudut témbok tina dampak, khususna idéal pikeun sudut jero sareng luar anu henteu teratur, anu fleksibel pikeun sudut témbok kalayan sudut henteu 90 derajat.


Rincian produk

Tag produk

Ciri

● kakuatan tensile High

● Gampang motong & aplikasi

● lalawanan korosi

● Tahan karat

Ukuran Biasa

5 cm x 30 m

Metal-Corner-Tape-2

Dumasar kana strips béda, Sinpro Corner pita digolongkeun kana 4 jenis

Metal-Corner-Tape-3

strip baja Galvanized

Metal-Corner-Tape-4

strip aluminium

Metal-Corner-Tape-5

strip séng aluminized

Metal-Corner-Tape-7

Strip palastik

Aya Dua Cara Pangeboran Pikeun Pita Kertas

Metal-Corner-Tape-8

liang pangeboran mékanis

Metal-Corner-Tape-9

liang pangeboran laser

Pita Sudut Katuhu ogé sayogi pikeun pilihan anjeun

Metal-Corner-Tape-10

Émbaran biasa

Barang Lebar baku Panjang baku Kandel logam Kandel kertas Appro.Beurat / pc
Baja galvanis 5 cm 30m 0,22-0,28 mm 0,21-0,23 mm 1500g
alumunium 5 cm 30m 0,26-0,28 mm 0,21-0,23 mm 750g
Aluminium séng 5 cm 30m 0,25-0,28 mm 0,21-0,23 mm 1500g

Bungkusan & Pangiriman

Unggal roll dibungkus dina hiji kotak jero, 10 kotak per karton luar.

Metal-Corner-Tape-11
Metal-Corner-Tape-12
Metal-Corner-Tape-13

  • saméméhna:
  • Teras: