• page_head_bg

Produk

kakuatan tensile tinggi serat kaca drywall tape pikeun perbaikan liang

Katerangan pondok:

Pita drywall serat kaca dipaké pikeun ngalereskeun drywall, mendi papan gips, rupa retakan témbok jeung karuksakan témbok lianna.Éta didamel tina serat gelas kakuatan tegangan tinggi, dilapis ku sanyawa akrilik napel diri.Cai mibanda fitur alus lalawanan alkali alus teuing, durability alus, kakuatan tensile tinggi na résistansi deformasi, anti rengat, euweuh deterioration, sarta lalawanan suhu luhur.Teu kedah nerapkeun jaket handap sateuacanna, éta gancang dianggo sareng gampang didamel.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi biasa

Spésifikasi: 75gsm-2.8mmx2.8mm;65gsm-2.8mmx2.8mm;60gsm-3.2mm x 3.2mm

Lebar: 25mm, 35mm, 48mm, 50mm, 100mm;1000mm;

Panjangna: 10m, 20m, 45m, 90m, 153m

Jumbo gulungan: 1000mm x 1000m ;2000mm (rubak panglegana) x 1000m, atanapi sakumaha sarat;

Warna: bodas, koneng, biru, jsb.

ukuran husus sadia

size-2
Size-1

Bungkusan & Pangiriman

Gulungan leutik: unggal gulungan ngaleutikan pakét sareng hiji karya seni;

18-100 gulungan per karton

Appro.loading qtty kalawan 2 "tabung jero:

5cmx90m - 21600 gulungan / 20'C

5cmx45m - 38000 gulungan / 20'C

5cmx20m - 65000 gulungan / 20'C

Tips:
Gagalna nutupan gabungan kalayan sanyawa lengkep tiasa nyababkeun retakan;
Pita leuwih lega ti wewengkon retakan

Fiberglass-drywall-tape-7
Fiberglass-drywall-tape-8
Fiberglass-drywall-tape-9

Lembar Data Téknis

Spésifikasi

Beurat

Kapadetan

Kakuatan regangan
(N/50mm)

Adhesion

Struktur Tenun

gsm

cacah / inci

Leumpang

Weft

(Kadua)

60g-3.2x3.2mm

60

8x8

550

500

> 900

Leno

65g-2.8x2.8mm

65

9x9

550

550

> 900

Leno

75g-2.8x2.8mm

75

9x9

550

650

> 900

Leno

Métode Pangwangunan

1.Keep témbok lemes, beresih jeung garing;nutupan pita fiberglass dina retakan

2.Press on tape sangkan eta lengket ogé, némpelkeun sanyawa dina eta;

3.Cover 2 lapisan tape pikeun liang pikeun mastikeun perbaikan alus.

Fiberglass-drywall-tape-4
Fiberglass-drywall-tape-5
Fiberglass-drywall-tape-6

  • saméméhna:
  • Teras: