• page_head_bg

Tentang Kami

Tentang Kami

Saha Urang?

Kami tim anu nyadiakeun bahan-kinerja tinggi diperlukeun pikeun wangunan anjeun ti jero témbok ka beungeut témbok;
Kami pasangan alus anjeun pikeun tembok jeung ceilings reinforcing bahan;
Kami ahli anu dedicated ka manggihan solusi pikeun masalah sistem témbok anjeun;

Sinpro Fiberglass EIFS Bolongnyadiakeun kakuatan tensile kuat pikeun wangunan anjeun mangtaun-taun;
Sinpro Fiberglass Drywall Tapemantuan pikeun ngalereskeun permanén retakan tembok anjeun;
Sinpro Fiberglass Corner tapenawarkeun panyalindungan kuat pikeun sudut témbok anjeun;
Sinpro Fiberglass Wallcoveringbrings anjeun geulis, engapan jeung well-ditangtayungan sababaraha permukaan témbok fungsi.
Sinpro Fiberglass Filamén pitanyaeta helper alus anjeun pikeun bungkusan diperlukeun sapopoé Anjeun.

Budaya Perusahaan

Logo pausahaan

Urang ngaranan parusahaan urang sanggeus SINPRO, hartina kalawan SINcerity urang, nyieun kamajuan umum kalawan konsumén urang babarengan.

Misi Perusahaan

Urang nyadiakeun bahan wangunan berharga nu ngaronjatkeun kaayaan hirup konsumén urang, anu ganjaran urang pikeun pangsa pasar tumuwuh urang.

Visi Perusahaan

Kalayan bahan panyalindungan lingkungan anu séhat sareng lingkungan urang, ngawangun lingkungan hirup anu harmonis, supados bumi urang salawasna pinuh ku vitalitas anu héjo sareng tanpa wates.

Niley Perusahaan

Kalayan usaha urang, sangkan sakabéh konsumén urang percanten produk jeung jasa urang, sarta ngahontal kamajuan umum urang.

Kasus Kasuksesan

case-(1)

Fiberglass Mesh dilarapkeun pikeun gedong padumukan kelas luhur di Shanghai.

612b35246e891a268760cae8184e6da

Wallcovering dilarapkeun pikeun hiasan témbok interior hiji villa kawentar geulis di Éropa.

pro-11

Pita filamén tetep dianggo pikeun pabrik baja skala ageung di India.

Kakuatan Urang

US$
jutaan

Volume ékspor di 2021 ngahontal ampir US $ 10 juta.

%

Pesenan ulang langkung ti 85%.

%

Pesenan ti pasar luhur sapertos Jerman, AS, Jepang, jsb akun pikeun 40%.

poé

Rata-rata urutan ngarah waktos sabudeureun 20 poé.

Tim Kami

culture-2

Urang ngatur staf urang pikeun ngarambat sakali sataun.

culture-(3)

Kompetisi kagiatan outdoor staf.

culture-(1)

Kompetisi staf pangaweruh sajarah pihak.