• page_head_bg

Warta

Warta

  • Naon kaunggulan tina lawon témbok?

    Seamless Jangkungna lawon témbok téh 2.7-3.1 méter, ku kituna sakabeh témbok teu boga mendi, nu solves masalah gabungan atra disababkeun ku splicing lawon dina inohong di luhur dina konstruksi, Ngahindarkeun gangguan tina retakan gabungan, sarta moal aya...
    Maca deui
  • Naha lawon témbok?Hiasan témbok pilihan kahiji!

    Metope nempatan wewengkon panggedéna di hiasan imah, lingkungan rumah tangga geulis teu bisa ninggalkeun alus-pilari rojongan metope.Metope anu katingali saé tiasa janten pangaruh pakéan bumi integral nambihan bata pikeun nambihan ubin, sareng pangaruh pakéan bumi tradisional salawasna tiasa nyababkeun sagala rupa ...
    Maca deui
  • Glass fiber hot melt fabric

    Serat kaca lawon ngalembereh panas

    Numutkeun sarat konsumén domestik, serat gelas lawon ngalembereh panas bebas researched & dikembangkeun ku parusahaan urang ieu resmi nempatkeun kana produksi masal sababaraha bulan kapengker.Anyar-anyar ieu, angkatan munggaran produk mimitina disatujuan ku cus ...
    Maca deui
  • ABS glass fiber

    serat kaca ABS

    Serat kaca ABS bertulang bahan kalawan stiffness tinggi na, résistansi panas, résistansi kacapean, stabilitas ukuranana, kinerja processing alus teuing jeung loba kaunggulan sejenna, ogé minuhan produk plastik kinerja tinggi ayeuna, badag skala, paménta kuat ipis, lega ...
    Maca deui
  • Pangropéa lawon témbok jeung beberesih tina lawon témbok

    Pangropéa lawon témbok 1. Pencét konvénsi, beungeut polos tina cet emulsii pisan gampang kotor, prosés swabbing teu boga pangaruh kana metope impossibly, hirup jasa tina jenis ieu kertas témbok ilaharna 5, 10 taun kapayun.Jeung kertas témbok lawon témbok ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tina lawon témbok?

    Dina taun-taun ayeuna, lawon témbok seamless parantos ditampi sareng dipilih ku seueur konsumen.Naon ciri tina lawon témbok seamless?Jahitan mulus...
    Maca deui