• page_head_bg

Produk

Sinpro fiberglass filamén pita strapping pikeun barang beurat bundling & ngalereskeun komponén alat

Katerangan pondok:

Pita filamén Fiberglass dumasar kana pilem PET atanapi BOPP, dikuatkeun ku lawon orat kakuatan tegangan tinggi atanapi benang orat.Dilapis ku napel panas-ngalembereh kinerja tinggi, éta utamana dipaké pikeun strapping of stuffs beurat, ngaropéa komponén pakakas atawa coils baja, sealing strip panto atawa jandela, jsb


Rincian produk

Tag produk

Pasipatan

kakuatan tensile 1.High nanggung beurat beurat

adhesion 2.Excellent mun ngalereskeun barang pageuh

3.Easy operasi, mawa merenah

4.No séri résidu bisa tetep panyabutan bersih tina Perkakas atawa jati

Aplikasi

1.The mengikat atawa strapping barang beurat;

2.Fixing tungtung gulungan coil;

3.Fixing asesoris atawa panto na panerapan, jati dina prosés transportasi;

4.Used salaku sealing strips tina jandéla, panto, jsb.

Urang nyieun pita filamén kalawan lawon glassfiber nu anyaman ku looms impor, sarta ngagabungkeun benang jeung pilem kalawan equipments canggih, nu bisa mastikeun kualitas alus tapes.ture.

Filament-Tape-2
Filament-Tape-17

4 Runtuyan Sinpro Filamén Tape Sadia Pikeun Pilihan Anjeun

Filament-Tape-3
Filament-Tape-4

Pita arah mono

Filament-Tape-6
Filament-Tape-5

Pita arah lintas

Filament-Tape-8
Filament-Tape-7

Pita dua sisi

Filament-Tape-10

Bersih tape removable

Ukuran Biasa

Gulungan leutik:2.5cm / 3cm / rubak 5cm, panjang 25m atanapi 50m

Gulungan log:104cmx50m (rubak efektif 102cm)

Jumbo gulungan:104cmx1000m (rubak efektif 102cm)

Filament-Tape-11
Filament-Tape-13
Filament-Tape-12

Lembar Data Téknis pikeun Tipe Biasa

Kodeu Bahan Dasar napel Kandel Mimitina
Adhesion
Ngagandong
Kakuatan
Mesek Adhesion
@180°
Tensile
Kakuatan
Elogation Cocog
Temp.
Ucapan
(emh) (bal #) (jam) (N/inci) (N/inci) (% (℃)
Pita Filamén Mono-arah
714 pilem PET + Benang Fiberglass Holt-ngalembereh 130 > 10 > 24 15 >500 <6 0-50 Sesana
720 pilem PET + Benang Fiberglass Holt-ngalembereh 120 > 12 > 24 16 > 600 <6 0-50 Sesana
798 pilem PET + Benang Fiberglass Holt-ngalembereh 120 > 10 > 24 22 >800 <6 0-50 Sesana
Pita Filamén Palang
830 pilem PET + Fiberglass Mesh Holt-ngalembereh 130 > 10 > 24 16 >550 <6 0-50 Sesana
850 pilem PET + Fiberglass Mesh Holt-ngalembereh 140 > 12 > 24 18 > 650 <6 0-50 Sesana
Pita Filamén Dua Sisi
ganda
samping
Leupaskeun Kertas + Fiberglass Bolong Holt-ngalembereh 250 > 13 > 24 35 > 300 <6 0-50 Sesana
Taya kasét Filamén résidu
714N pilem PET + Benang Fiberglass Ningkat Holt-ngalembereh 130 >8 > 24 6 >500 <6 0-50 Taya résidu
720N pilem PET + Benang Fiberglass Ningkat Holt-ngalembereh 120 > 10 > 24 7 > 600 <6 0-50 Taya résidu
830N pilem PET + Fiberglass Mesh Ningkat Holt-ngalembereh 130 >8 > 24 8 >550 <6 0-50 Taya résidu
850N pilem PET + Fiberglass Mesh Ningkat Holt-ngalembereh 140 > 10 > 24 8 > 650 <6 0-50 Taya résidu

Prosés Produksi

1.Make pilem kalawan ngaleupaskeun palapis;

2.Combine pilem kalawan benang glassfiber atawa lawon;

3.Coat panas-ngalembereh napel;

4.Cutting jumbo gulungan kana gulungan leutik;

5.Packing & pangiriman

Filament-Tape-14

Bungkusan & Pangiriman

Filament-Tape-15
Filament-Tape-16

  • saméméhna:
  • Teras: